2018. július 22. vasárnap 07:07

Kezdőlap arrow Áraink

 

Tartalom:

1. Áraink

2. A foglalás menete

3. Hogyan juthat el hozzánk? Útvonal és járatajánlatok

 

1. Áraink

 Ellátás nélkül:

2.750.-Ft /fő

 Reggelivel:

3.750.-Ft/fő

 Félpanzióval:

5.000.-Ft /fő

10. életévét be nem töltött gyermekre 50% kedvezmény, 3 év alatti gyermek térítésmentesen a vendégünk.

1 éjszakás foglalás esetén 30% felárat számítunk fel

A választható étkezés: hagyományos, vegetáriánus

 

 2. A foglalás menete:

Az üdülés megkezdése előtt 2 héten belüli foglalás esetén fizetés a helyszínen, korábbi foglalás esetén 30%-ot postai csekken kérjük befizetni:

Mátyus Melinda, 1146 Hungária krt. 157/C I.em.2. címre

 

Foglalását abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a foglalási érték befizetésének 30% -át regisztráltuk!

 3. Hogyan juthat el hozzánk ?

 

Autóval Budapest-Ferihegy fele az E60-ra (4. út), és Balavásáránál (Balauseri) lejönni az E 60-ról, Szováta fele 20 km Kibéd. Végig kifogástalan minőségűek az utak!

Útvonal: Budapest - Biharkeresztes-Ártánd- Nagyvárad (Oradea)- Kolozsvár (Cluj-Napoca)-Marosvásárhely (Tirgu-Mures)-Balavására (Balauseri)-Kibéd (Chibed)

Busszal is lehet utazni, a Népligettől több közvetlen járat is indul. A buszok általában délután-kora este indulnak, és hajnalban érkeznek meg Kibédre. Egy retour jegy kb. 14000.-Ft.

Új járat!

Az Orangeways európai közlekedési társaság kényelmes, magas szinvonalú szolgáltatásaival buszjáratot indított Szovátára. Tájékozódni lehet honlapjukon, www.orangeways.com internetes oldalon, ahol közvetlenül is lehet foglalni. Az árak többnyire kedvezőbbek, mint az erdélyi járatok árai.

Marosvásárhelyre menetrend szerint közlekednek repülőgépek is, a Malév és a Wizzair gépei. A Wizzair hetente három járatot üzemeltet  Budapest-Marosvásárhely között. A Repülőtérről aa transzfert a Bálint Trans biztosítja, minden géphez küldenek buszt, amely Marosvásárhely buszmegállóba megy, onnan már minden irányba indulnak járatok, így Kibédre is (Szováta fele).

A MALÉV-nak heti öt menetrendszerinti járata van Marosvásárhelyre, az újonnan vásárolt gépekkel repülnek, és az árak is jóval barátságosabbak, mind korábban, a feladott csomagokért nem kell külön fizetni.

Van lehetőség autóbérlésre is. Az autót lehet közvetlenül a reptérre kérni, és ott is lehet leadni. Amennyiben érdekli Önöket, keressék Kiss Csabát, +3670-2355885, vagy +40741751660 telefonszámon,  írjanak az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , vagy az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címre, hivatkozzanak ránk, és kedvezményes áron tudnak bérelni (pl. Suzuki Swift 20 euró/nap).

Helyi közlekedés: minden irányban van buszjárat, magántársaságok is indítanak óránként járatokat. A vonat Parajdra fél óra alatt felér, érintve Szovátát is.